Головна сторінка Статистична інформація Мапа сайту Експрес-випуски Обізнаність суспільства Вибіркові обстеження населення Цілі сталого розвитку

Новини
Про Головне управління >> 
Діяльність Головного управління >> 
Доступ до публічної інформації >> 
Нормативно-правова база >> 
Публікації >> 
Статистичний атлас України
Соціально-економічне становище м.Києва >> 
Для медіа >> 
Метаописи держстатспостережень
Методологія та класифікатори
Звітна документація >> 
Електронна звітність >> 
Єдиний державний реєстр пiдприємств та органiзацiй України >> 
Замовлення статистичної інформації
Сервіс для визначення кодів видів економічної діяльності за КВЕД-2010
Корисна інформація >> 
Здійснення реформ в Україні
Всеукраїнський перепис населення
Поштова скринька
Пошук по сайту
Головне управління ДФС у м.Києві
Платформа Центрів Дія
UNITED 24 MEDIA
© Головне управління статистики у м. Києві, 2007-2025
Головна > СІЛЬСЬКЕ, ЛІСОВЕ ТА РИБНЕ ГОСПОДАРСТВО > Надходження молочної сировини на перероблення й отримання з неї молочних продуктів

Архів [2020] [2021] [2022] [2023] [2024]

 

Надходження молочної сировини на перероблення й отримання з неї молочних продуктів за січень–серпень 2025 року1

 

 

Обсяг надходжень, т

Середня ціна купівлі2,
грн за т

Кількість продукції, отриманої
з молока чи вершків коров’ячих, т

Загальне надходження молока коров’ячого сирого

135584,9

х

х

у тому числі куплено молока коров’ячого сирого

135584,9

х

х

частка жиру в молоці, купленому, %

3,65

х

х

частка білка в молоці, купленому, %

3,18

х

х

Куплено молока коров’ячого
у перерахунку на молоко коров’яче базисної жирності 3,4%

145558,1

16866,4

х

Отримання молока та молочних продуктів із молочної сировини

 

 

 

у тому числі

 

 

 

молоко питне (сире, цільне, напівзнежирене, знежирене)

х

х

26629,88

вершки (жирністю ≤ 29%)

х

х

вершки (жирністю > 29%)

х

х

к

молоко кисле (молочні продукти
з рівнем кислотності (рН) від 3,8 до 5,5 (йогурт, кефір тощо))

х

х

3924,02

молоко згущене

х

х

вершки сухі

х

х

молоко цільне сухе

х

х

молоко частково знежирене сухе

х

х

молоко знежирене сухе

х

х

к

масло, включаючи вершкове, топлене, інші жовті жирні молочні продукти

х

х

к

сири (крім сирів плавлених)

х

х

5229,46

_____________

1 Показники відображають обсяги надходження молочної сировини на підприємства, які мають власні або орендовані потужності з перероблення молочної сировини та отримання молочної продукції, мають вид економічної діяльності згідно з КВЕД за класом 10.51 і середня кількість працівників становить 10 і більше осіб.

2 Без ПДВ, транспортних, експедиційних та накладних витрат.

 

Символ (к) – дані не оприлюднюються з метою виконання вимог Закону України "Про офіційну статистику" щодо забезпечення гарантій органів державної статистики щодо статистичної конфіденційності.